VV Alkmaar Zondagschool

Sinds het seizoen 2020-2021 heeft VV Alkmaar ook een zondagschool. De zondagschool is opgezet voor meiden die nog niet naar de academie of één van onze jeugdteams willen of kunnen omdat zij dan van middelbare school moeten wisselen, of voor meiden die nog op de basisschool zitten en dus te jong zijn voor de academie of één van onze jeugdteams. 
 
De trainingen van de zondagschool vinden plaats op de zondagochtend van 9:30 tot 11:00. De trainingen worden gegeven door speelsters van ons eerste elftal dat uitkomt in de Eredivisie voor vrouwen. 
 
Het doel van de zondagschool is vooral dat de meiden heel veel plezier hebben en lekker met elkaar kunnen voetballen. We proberen de meiden meteen kennis te laten maken met de club en hoe alles een beetje bij ons werkt en daarbij focussen wij ons ook om de meiden individueel beter te maken. Daarbij kan uw dochter natuurlijk ook opvallen en hiermee misschien in de kijker spelen voor de academie of één van de jeugdteams. 
 
De kosten van de zondagschool bedragen €250,- voor 15 trainingen.
Hiervoor krijgt u: 
- 1x per seizoen een voorwedstrijd spelen bij VV Alkmaar 
- Advies en begeleiding voor het maken van een schoolkeuze 
- Mogelijkheden om geselecteerd te worden en/of door te stromen naar onze academie of selectieteams 
- 15 trainingen onder leiding van VV Alkmaar trainers en speelsters 
 

Ook sponsor worden?

Help het meiden- en vrouwenvoetbal in Noord-Holland en sponsor VV Alkmaar!
MEER INFORMATIE

Onze sponsoren!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram