Sponsor worden bij VV Alkmaar?

Het vrouwenvoetbal zit al jaren in de lift!

Komend seizoen treedt de negende speler toe tot de Eredivisie en deze zomer vond het EK voor vrouwen plaats in ons eigen land waarbij de Oranje Leeuwinnen ongeslagen kampioen werden!!  Heel Nederland heeft de Leeuwinnen in hun hart gesloten wat resulteerde in volle stadions en miljoenen kijkers op televisie. Wat heeft iedereen geweldig genoten van de passie en puurheid van het vrouwenvoetbal.

Zijn dat geen positieve berichten?!

VV Alkmaar zet zich in om talenten binnen onze provincie de kans te bieden om op het hoogste platform te voetballen. Vanaf 12 jaar (brugklas) kunnen talenten terecht op onze academie van waaruit zij doorstromen naar ons onder 16 team, de Beloften en uiteindelijk de A-selectie.

Vele meiden hebben reeds het eerste elftal “gehaald”  en we bouwen verder aan:

• Een hechte club meiden
  • die willen werken mèt en vóór elkaar
  • en mooie wedstrijden laten zien voor het publiek in Noord-Holland
  • en gaan voor een plek bij de bovenste vier in de Eredivisie

Sponsoring op vele manieren..

Het steunen van Vrouwenvoetbal kan daarom een mooie affiche zijn voor uw bedrijf!

In het veld geen pruttelende BV’tjes zoals vaak bij het mannenvoetbal wordt gemopperd maar meiden en vrouwen die hun passie leven. Onze speelsters studeren of werken allemaal naast de vele uren die zij steken in hun sport, wij zijn daar enorm trots op!!

Sponsoring kan op vele manieren:

• uw bedrijfsnaam op de kleding,
  • LED scherm
  • banieren,
  • boarding,
  • onze website en social media,
  • toernooisponsoring,
  • wedstrijdsponsoring,
  • etc.

Of, wie weet, heeft u een heel ander idee?

Graag komen wij met u in contact!

Geïnteresseerd?

Neemt u dan contact op met de commerciële afdeling van VV Alkmaar voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Commercieel Manager VV Alkmaar
Patrick Tenthof