header foto

Privacy Wetgeving

25 mei 2018 gaat de nieuwe wet rondom privacy van kracht.

Om de AVG-wet te implementeren bij onze vereniging is een stappenplan uitgewerkt.

Register persoonsgegevens

Van wie registreren wij gegevens, welke gegevens zijn dat, waar worden de gegevens vastgelegd, wat is het doel van de registratie, wie is verantwoordelijk voor het beheer van de gegevens en hoe worden de gegevens beveiligd? Dit staat omschreven in het register.

Privacyverklaring

Deze verklaring beschrijft welke gegevens worden vastgelegd en met welk doel. Leden van de vereniging wordt gevraagd deze te ondertekenen.

Geheimhoudingsverklaring

VV Alkmaar gaat zorgvuldig om met (persoons)gegevens en verwacht dat ook van diegenen die actief zijn binnen de vereniging. Daarom geldt voor hen een geheimhoudingsverklaring.

Wijziging van het privacy beleid

De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de website te informeren.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke: Patrick Tenthof
E-mail: info@vvalkmaar.nl

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Deze website

Foto’s en namen

De website kan foto’s en namen van onze speelsters bevatten alsmede foto’s van de tegenstander en publiek bij onze activiteiten. Deze foto’s dienen ter verslaglegging en/of publiciteit van onze vereniging.

Nieuwsbrief

Via de website kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Uw naam en e-mailadres worden hiervoor gevraagd. Deze gegevens worden uitsluitend voor de nieuwsbrief gebruikt en niet gedeeld met derden zoals sponsors.

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Cookies

De website maakt geen gebruik van cookies.

Onze sponsoren!