Partnerverenigingen van VV Alkmaar

Met 8 meidenteams in de competitie is Schagen United de vereniging waar je moet zijn om te voetballen. Goede begeleiding, trainers, materialen en faciliteiten helemaal ingericht voor de toekomst.

Meisjes spelen bij Schagen in Jongens onder 9 (JO9). Vanaf 8 jaar, kan er gestart worden met een meidenteam (MO11, 7-tal). Het nieuwe clubgebouw op Sportpark Nes Noord is al helemaal ingericht voor het ontvangen van meidenteams. Zo zijn er speciale kleedkamers “for girls only” ingericht. Voor de begeleiding en training van meiden/damesteams is er een speciaal protocol en zijn er richtlijnen opgesteld. Daarnaast is er een vrouwelijke vertrouwenspersoon actief, die los van bestuur de belangen van de dames en meiden behartigt. Het dames- meidenvoetbal is organisatorisch volledig geïntegreerd binnen de vereniging.

VV Bergen wil haar vrouwenvoetbal prominenter in beeld brengen, of je nu de nieuwe Lieke Martens wilt worden of liever samen met je vriendinnen gewoon gezellig bezig wilt zijn. Daarom is het afgelopen jaar een aanzet gemaakt tot een actieplan waarin wordt ingezet om (meer) speelsters en trainsters aan de club te koppelen.

Voor de gedreven voetbalsters betekende dit concreet dat VV Bergen is gestart met een traject om haar zondag VR1 team tot een hoger niveau te tillen. Ontwikkeling van het individu en van de (jeugd) teams zijn hiervoor essentieel. De nieuwe samenwerking/partnership die recentelijk met vvAlkmaar is aangegaan zal zeker een belangrijke bijdrage gaan leveren in dit groeiproces. Een ander tastbaar voorbeeld is dat na de winterstop 2018/2019 een aantal MO13 meidenteams ingedeeld werden in selectieteams om zo de talenten verder te ontwikkelen. Dat dit niet onverdienstelijk was bleek wel direct uit het feit dat het seizoen werd afgesloten met het kampioenschap.
Je kunt wel alle aandacht aan de fanatiekere meiden geven, wij als vereniging zien met name ook graag de meer recreatieve speelsters en/of gezelligheidsteams bij ons voetballen.  Dus bij VV Bergen is het mogelijk op alle niveau’s te voetballen, en dat ook nog in een prachtige gerenoveerde omgeving met uitstekende faciliteiten en diplomeerde trainers en trainsters.
Neem gerust contact op via meidenvoetbal@vvbergen.nl of neem een kijkje op onze Facebook pagina of Instagram

Bent u geïnteresseerd om ook partnervereniging van VV Alkmaar te worden? Neem dan contact op met manager Patrick Tenthof door een mail te sturen naar info@vvalkmaar.nl

Onze sponsoren!