ALKMAAR - Hoewel pas 19 jaar oud begint Elfi Maass na de zomerstop al aan haar derde seizoen bij de eerste selectie van VV Alkmaar. De talentvolle middenveldster is nog niet uitgeleerd bij de Alkmaarse eredivisionist en kijkt uit naar het nieuwe seizoen.

Elfi Maass is begonnen met voetballen bij SC Buitenveldert in Amsterdam toen ze zes jaar oud was. Nadat ze uiteindelijk terecht kwam bij VV Alkmaar mocht zij al in het seizoen 2019-2020 haar Eredivisie-debuut maken. "Het afgelopen seizoen was er een met de nodige ups en downs, al heb ik opnieuw veel geleerd van de andere meiden en technische staf", aldus Maass die eerst gaat genieten van een welverdiende vakantie, maar ook al met veel energie uitkijkt naar het komende seizoen.

"Het zal weer wennen worden omdat er ook veel nieuwe meiden aansluiten, maar daar ligt ook de nodige uitdaging in", zo denkt Elfi. "Ik verwacht dan ook dat we de stijgende lijn van het afgelopen seizoen kunnen doorzetten naar het komende seizoen."

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram