ALKMAAR - 28 jaar, geboren in België en voetbalcoach met een achtergrond als sociaal werker, Gianni de Rudder wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe coach van het beloftenteam en Hoofd Jeugdopleiding van VV Alkmaar. Zelf startte hij op zijn veertiende als voetbalcoach in België. Gianni is actief geweest bij KAA Gent Ladies en bij AFC Amsterdam voor zowel vrouwen 1 als de JO18-1

Functie bij VV Alkmaar
Gianni zal als hoofd jeugdopleiding de club helpen met het ontwikkelen en verder doorgroeien. ‘’Met mijn passie voor voetbal, technische kennis, ervaring en sociale achtergrond, hoop ik alle teams en al het talent van VV Alkmaar te ondersteunen’’ benoemd Gianni.

Doel
Gianni zou graag ieder individu zowel op mentaal als voetbalinhoudelijk vlak, willen klaarstomen voor de eredivisie. ‘’Speelsters naar het eerste kunnen begeleiden, moet de doelstelling zijn van een beloftencoach’’.

Op de foto: Gianne de Rudder (rechts) met algemeen manager Patrick Tenthof van VV Alkmaar (foto: Mike Schoonenberg Photography)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram