ALKMAAR - Camie Mol (19) blijft de kleuren van v.v. Alkmaar in ieder geval tot 2023 dragen. Dat zijn de club en speelster pas geleden overeengekomen. Camie debuteerde dit seizoen als linksback in de Eredivisie en viel ondermeer op met een prachtige goal in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Tijd om Camie even voor te stellen.

Naam: Camie Mol

Geboortedatum: 15-05-2002

Geboorteplaats: Hengelo

Rugnummer: 5

- Camie, hoe lang speel je nu voor VV Alkmaar, en in welke teams, en bij welke clubs heb je hiervoor gevoetbald?
"Dit is mijn allereerste seizoen bij VV Alkmaar, hiervoor heb ik bij Jong FC Twente vrouwen gespeeld. In mijn jeugd speelde ik bij Quick 20, ZVV de Esch en de jeugdopleiding van FC Twente."

- In welke wedstrijd maakte je je debuut in het eerste van VV Alkmaar?
"Mijn officiële eredivisie debuut maakte ik in de allereerste competitie wedstrijd tegen FC Twente."

- Wat is je hoogtepunt tot nu toe?
"Mijn hoogtepunten tot nu toe zijn denk ik echt wel de teamprestaties die we neerzetten en de progressie die we maken als team, daar kan ik van genieten."

- Je blijft in ieder geval nog tot 2023 bij VV Alkmaar. Wat zijn je ambities/doelstellingen, zowel persoonlijk als met VV Alkmaar?
"Mijn doelstelling(en) voor dit en volgend seizoen is om het hoogst haalbare uit mezelf en mijn team te halen. Ik moet iedere dag kunnen zeggen dat ik er alles aan gedaan heb om beter te worden."

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram