Kaya komt VVA versterken 

Afgelopen week hebben Alparslan Kirboga, Dennis de Jong en Nino Pels hun overeenkomst met VV Alkmaar verlengd.

Ondanks dat er het afgelopen seizoen bijna geen wedstrijden zijn gespeeld, zien wij mede dankzij het enthousiaste trainen van Alparslan, grote vooruitgang bij onze Beloften. Daarnaast zijn er dit seizoen al veel meiden doorgeschoven naar de A-selectie, vandaar dat wij dan ook erg blij zijn met de verlenging van “Appie”.

Komend seizoen zal Dennis de Jong doorstromen van de MO14 naar de MO16.

Corina Dekker; “Dennis is een jonge, enthousiaste en zeer talentvolle trainer waar wij veel toekomst inzien. Dennis gaat er zeker voor zorgen dat onze meiden zich verder kunnen ontwikkelen en daarom zijn wij dan ook erg blij dat Dennis ook komend seizoen voor de groep staat”.

Ook keeperstrainer Nino Pels blijft komend seizoen bij VV Alkmaar waar hij de keepsters van de Academie tot aan het 1e elftal onder zijn hoede neemt.

Corina Dekker; “ik ben blij dat Nino blijft, omdat het een jonge talentvolle trainer is, die vooral onze keepsters op de details traint en ze ook beter maakt”


 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram