Talenten tekenen bij 


Anna Ruiter, Kim Smal, Annemiek Kruijthof en Henriikka Mäkelä hebben afgelopen week hun overeenkomst getekend!

Anna Ruiter (19 jaar) is onze centrale verdedigster die nu één seizoen bij ons speelt. Met haar goede schot en spelinzicht gaat ze ons nog een seizoen versterken. Anna wil zich graag voetballend ontwikkelen bij VV Alkmaar waarbij ze de quote “A negative mind will never give you a positive life” in gedachten houdt.

Kim Smal (17 jaar) Kim is een meisje met enorme drive en een speelsters die heel veel voor doet om haar droom te behalen.
Dit jaar heeft zij zich in een rap tempo ontwikkeld en gaat komend seizoen definitief de stap naar het eerste maken. Met Kim halen we een speelster in de groep die onvermoeibaar is en creatief is op het middenveld.

Annemiek Kruijthof (21 jaar) is onze middenveldster die nu één seizoen in onze selectie speelt. Annemiek is een onbevangen speler die het spel verlegt. Haar doel voor het nieuwe seizoen is om de kampioenspoule te behalen en wij zijn dan ook erg enthousiast dat ze ons nog een seizoen komt versterken!

Henriikka Mäkelä (24 jaar) is onze Finse keeper uit de selectie. Henriikka is een erg harde werker die graag wil ontwikkelen waar wij haar graag bij willen helpen. Zij heeft een enorme reactie en wij verwachten dat zij het komende seizoen grote stappen zal maken.Op de foto: Anna Ruiter, Annemiek Kruijthof en Henriikka Mäkelä

 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram