Wederom 3 talenten vastgelegd 


VV Femke Liefting, Elfi Maass en Mila Robichon hebben afgelopen week ook hun overeenkomst bij VV Alkmaar ondertekend.

Keepster Femke Liefting (16 jaar) zal komend seizoen doorschuiven naar de A-selectie. Femke is een jonge talentvolle keepster die de gehele opleiding gevolgd heeft en wij zien dat ze grote stappen maakt. De volgende stap is om haar nu bij de selectie te laten aansluiten en haar te laten groeien op dit niveau. Als keepster is Femke leergierig, rustig en technisch begaafd. dat zijn mooie eigenschappen om als staf mee te werken.

Elfi Maass (17 jaar) is één van de jonge talenten die dit seizoen aangesloten is bij de selectie en zij heeft het heel goed gedaan in haar 1e seizoen. Wij zijn dan ook blij dat we samen er nog een seizoen aan mogen toevoegen om de volgende stappen in haar ontwikkeling kunnen gaan zetten.

Mila Robichon (17 jaar) is één van de vele jonge talenten die we dit seizoen toegevoegd hebben aan onze selectie. Zij is een technische middenveldster die dit seizoen veel stappen heeft gemaakt in haar ontwikkeling. Corina Dekker; “ Mila is een mooi voorbeeld voor veel jonge meiden als het gaat om topsportmentaliteit. Dat maakt het voor mij als trainster heel plezierig werken en ik ben dan ook heel blij dat ook volgend seizoen Mila bij VV Alkmaar zal spelen.

 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram