Het was dringen voor een plekje op de tribunes gisteren en de vele toeschouwers kregen waar voor hun geld! Voorgaand aan de wedstrijd speelden twee van onze partnerverenigingen, VV Bergen en Schagen United een voorwedstrijd en dan is het tijd voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

Onze meiden hadden er zin in en lieten zich niet van de wijs brengen door de speelsters van Ajax Vrouwen met grote namen als Desiree van Lunteren. De eerste helft gaat het spel over en weer en krijgen beide teams kansen waarbij wij eigenlijk in de eerste minuut al de 1-0 hadden kunnen pakken. Ajax komt na een half uur op voorsprong uit een vrije trap maar even later ziet Anna Knol keepster Lize Kop (oud-Telstaracademie) ver uit haar doel staan en schiet van grote afstand prachtig in! Met 1-1 gaan we rusten. Na de rust weet Ajax snel een voorsprong te pakken door wederom een vrije trap in te koppen. Er wordt nog drie keer gewisseld en ex-VV Alkmaar speelster Linda Bakker krijgt een kwartier voor het einde nog rood maar lukt het ons niet meer gelijk te maken. Dan is het handtekeningen zetten en mag nr 3 Anna Ursem als vrouw-van-de-wedstrijd op de foto met wedstrijdsponsor CursusSpaans.nu. De prachtige boeketten zijn ook dit seizoen weer van Groot in Groen.

We danken alle toeschouwers en sponsoren voor hun support, het was een top middag! Tot de volgende thuiswedstrijd op 20 september tegen Pec Zwolle.
Klik op de link voor een interview met doelpuntmaakster Anna Knol.