Steven Wilbrink is komend seizoen de nieuwe fysio-/manueeltherapeut van VV Alkmaar, samen met zijn collega’s van Praktijk Wilskracht zal Steven verantwoordelijk zijn voor de paramedische begeleiding. Tevens zal Steven gaan samenwerken met Jos van Geffen (fysiotherapie Adams), die afgelopen seizoen ook al onderdeel was van de medische staf.
Wilskracht, fysiotherapie en manuele therapie is in de afgelopen 6 jaar een begrip geworden in de Zaanstreek. Vele (top)sporters hebben de weg naar de praktijk al gevonden. De praktijk bestaat nog niet zo lang, maar de fysio-/manueeltherapeuten zijn al jaren werkzaam en hebben daardoor een flinke dosis praktijkervaring, ook in het begeleiden van sporters en sportteams.
Vanaf het begin van de praktijk is Wilskracht verantwoordelijk voor de fysiotherapeutische begeleiding van het eerste herenteam van volleybalvereniging Zaanstad dat uitkomt in de eredivisie. Tevens zijn er samenwerkingsverbanden met andere lokale verenigingen.