Sanne Koopman (17 ) speelt ook komend seizoen voor VV Alkmaar. Sanne komt uit Egmond en speelt al sinds de Academie bij VV Alkmaar. Sanne speelt sinds dit seizoen op de rechtervleugel, voor haar een ongebruikelijke positie maar ze heeft dit fantastisch ingevuld.

Koopman; “Na een leerzaam 1e jaar heb ik nu mijn draai gevonden. Ik ben trots dat ik volgend seizoen ook weer bij VV Alkmaar mag spelen en ik wil het goede gevoel vasthouden om komend jaar nieuwe doelen te bereiken. Dit seizoen is natuurlijk nog niet voorbij en er komen nog een hoop mooie wedstrijden aan. Ik voel me thuis bij de club en ben heel erg blij met het vertrouwen dat ik krijg.”

Tenthof; “Sanne is het voorbeeld hoe wij VV Alkmaar zien: Meiden opleiden vanuit de eigen academie, klaarstomen voor het 1e elftal en op het juiste moment laten gaan voor de grote stap. Ondanks interesse van andere clubs heeft Sanne er gelukkig voor gekozen om door te groeien bij VV Alkmaar. En uiteraard zijn wij daar heel blij mee.”