Helaas heeft Sabine Kuilenburg vandaag aan de selectie laten weten dat zij niet meer voor VV Alkmaar zal uitkomen.
Kuilenburg; “Ik heb ervoor gekozen om te stoppen bij VV Alkmaar omdat het voor mij niet goed voelde, dit heeft niks te maken met de club of het team maar puur het voetballen zelf. Toen ik tekende bij VV Alkmaar wilde ik er nog een jaar alles uit halen om te kijken of ik het plezier in voetbal weer terug ging krijgen. Maar toch had ik de afgelopen weken hele erge twijfel en zag ik er tegenop om weer te gaan voetballen. Na lang nadenken kwam ik tot de conclusie dat mijn ambities niet meer in het voetbal liggen en ik niet meer alles ervoor wil geven. Ik denk dat het daarom het beste is om voor mezelf te kiezen, ook tegenover het team. Als je ergens voor kiest moet je er 100% achter staan en dat sta ik niet meer. Ik wil VV Alkmaar bedanken voor de korte maar leuke periode en wens ze alle succes toe komend seizoen”.
Wij wensen Sabine heel veel succes met haar studie en we hopen je alsnog vaak bij onze wedstrijden te zien.