Wij zijn erg blij met de nieuwe sponsor van ons O15 team, Run2forty2!

Iedereen krijgt zin in hardlopen die kennis maakt deze sportieve sponsor! Wij vertellen er hier graag wat meer over en neem ook een kijkje op hun pagina!

Trainen voor een marathon doe je niet zomaar. En het regelen van een startnummer voor de meest populaire marathons van de wereld als New York, Chicago, Boston, Londen, Tokyo en Berlijn, is ook niet zomaar even gedaan. Laat staan het organiseren van een reis naar dit soort bestemmingen in de weekenden dat de marathons daar worden gelopen. Run2Forty2 regelt het allemaal.

Sinds de oprichting van Run2Forty2 in 2006 begeleiden wij jaarlijks honderden lopers in hun voorbereiding op hun marathon op zeer deskundige wijze en gaan vervolgens met ze op reis naar de meest populaire bestemmingen. Inmiddels reizen we jaarlijks naar negen bestemmingen. Naast de bovengenoemde Six World Marathon Majors, gaan wij ook elk jaar naar Ibiza, Zuid Afrika en Valencia.

Hardlopers die wij trainen staan altijd goed getraind en goed voorbereid aan de start, niets wordt aan het toeval overgelaten. Wij verzorgen complete trainingstrajecten waarbij elke loper of loopster op zijn/haar eigen niveau kan trainen met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma. Uiteindelijk geven we de deelnemers een ultieme marathon-ervaring als we met ze op reis gaan. Wij opereren op een hoog niveau en steken in Nederland op kwaliteitsniveau boven de rest uit. Wij staan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. De fijnste hotels op de meest ideale locaties voor de marathon, fijne vluchttijden, zeer deskundige begeleiding. Ons motto is niet voor niets: “het enige wat je zelf nog moet doen is lopen”.

Run2Forty2 is opgericht door Sam en Kazia Blom. Sam als zeer ervaren marathonloper trainer en ondernemer en Kazia als reisexpert en ondernemer. Die mix is uniek in Nederland. Eenmaal je marathonreis met Run2Forty2 geboekt, en je wilt niet meer anders.

Daarnaast verzorgen wij ook trainingen en hardloopevenementen voor bedrijven. Jaarlijks verzorgen wij bijvoorbeeld voor Rituals hardlooptrainingen voor hun personeel richting de Amsterdam Marathon, halve marathon of 8km en organiseren ook voor die dag alle hospitality op een toplocatie in of rondom het Olympisch Stadion, hotels in Amsterdam voor de buitenlandse medewerkers, de catering, kleding etc. We hebben gewoon een prachtig bedrijf!