De selectie heeft weer een dubbel programma deze week. Gisteren moesten zij het in Hengelo opnemen tegen FC Twente en vrijdag komt al weer ADO Den Haag op bezoek. Alle steun kunnen ze dus gebruiken om die begeerde vijfde plek te halen!

Vrouwen

14-12 19:30 uur: VV Alkmaar – Ado Den Haag. Robonsbosweg 10, Alkmaar.

Beloften

Een wedstrijd op vrijdagavond voor ons tweede elftal. Ze mogen het in Eindhoven opnemen tegen het KNVB Talententeam Zuid.  Thuis werd hier onnodig gelijk tegen gespeeld dus spannend wat de meiden in Eindhoven tegen de nr 1 gaan doen!

14-12 19:30 uur: KNVB Talententeam Zuid – VV Alkmaar. Sportpark Meerhoven, Het Schaapsdijk 109  Eindhoven

Onder 17

Onder 17 is klaar met de competitie. Na de winterstop zal een nieuwe indeling worden gemaakt. Zaterdag speelt het team van Rik Stiegelis een oefenwedstrijd tegen Alliance JO16.

15-12 14:45 uur: VV Alkmaar- Alliance JO16-1. Robonsbosweg 10, Alkmaar.

Onder 15

Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd tegen de nr 2 helaas afgelast. Dit weekend mogen de meiden spelen in Andijk voor de punten.

15-12 12:30 uur: Sporting Andijk JO14-1 – VV Alkmaar.  Sportpark Andijk, Kleingouw 115 Andijk