Vrijdagavond jl hebben VV Alkmaar en Kolping Boys een samenwerkingsovereenkomst getekend. Coördinator vrouwen – en meidenvoetbal KolpingBoys Michael Bunink en Patrick Tenthof tekenden namens beide clubs de overeenkomst in het bijzijn van o.a. drie talenten die uitkomen voor VV Alkmaar, maar afkomstig zijn van Kolping Boys.

Kolping Boys en VV Alkmaar gaan samenwerken aan de ontwikkeling van de voetbalsters en de train(st)ers.

Tevens zullen wij samen o.a. clinics en workshops gaan organiseren en zal Kolping Boys gebruik kunnen maken van alle andere voordelen van Partnerclub zijn van VV Alkmaar.

Op de foto: Cacharel Promes, Roos Verbeek, Michael Bunink(Coördinator meiden en vrouwenvoetbal), Patrick Tenthof, Kristin Bosman(hoofd jeugd opleidingen en Coördinator M019 en MO17), Marieke Walter(Coördinator MO15 en MO13 en jeugd), Robin Blom, Erwin Tuin( Trainer/Coach MO15-1),Marco Jonker(Trainer/Coach MO17-1), Henk Kapteijn(Trainer/Coach VR1)