Feiten

 • Rugnummer: 7
 • Geboortedatum: 24/8/2002
 • Positie: Rechtsvoor
 • Vorige Clubs: SV Meervogels ‘31 , FC Castricum

En verder…

 • Wat verwacht je van dit seizoen: Ik denk dat ik dit seizoen erg veel ga leren omdat het niveau ook weer een stukje hoger komt te liggen. Ook hoop ik dat ik mezelf verder kan ontwikkelen tot een meer completere voetbalster
 • Wat zijn jou persoonlijke doelstellingen: Ik wil balvaster worden waardoor er meer rust in het spel komt. Sterker worden in duels is mijn allergrootste doelstelling van dit seizoen
 • Favoriete club: Chelsea. Zij spelen naar mijn mening met de grootste motivatie in de Women’s Super League en de Champions League
 • Favoriete speler en speelster: Neymar Jr en Tobin Heath zijn mijn grote voorbeelden. Door hun trucjes wordt het spel extra aantrekkelijk en daar ben ik erg fan van
 • Ultieme voetbaldroom: Mijn allergrootste voetbaldroom is om in een WK finale te staan en samen met Chelsea de Champions League winnen
 • Wat doe je naast voetbal: Naast voetbal spreek ik af met vrienden maar mijn studie gaat natuurlijk voor
 • Welke positie eindigt VVA: Ik denk dat VVA een grote kans heeft om op de vierde plaats te eindigen. Het eerste heeft heel veel jonge talenten en ik weet zeker dat dat een groot voordeel is tegenover andere clubs
 • Favoriete wedstrijd van het seizoen: Onze seizoensopener tegen Feyenoord is wat mij betreft mijn favoriete wedstrijd van het seizoen. Er is sportieve concurrentie tussen de twee teams en het is altijd leuk om tegen Feyenoord te spelen
 • Waarom moet iedereen naar VVA komen kijken? Mensen moeten naar VV Alkmaar komen kijken omdat het team met enorm veel motivatie en talenten mooie prestaties kan neer gaan zetten. De leukste wedstrijden zie je bij VV Alkmaar!

Sponsor mij!!!