Schot Cup

Het ideale avondje uit met jouw voetbalteam

Al jaren is de Schot Cup een begrip! Voor elke thuiswedstrijd van het eerste team worden een aantal meiden d-pupillen teams uitgenodigd. Voordat de meiden plaats gaan nemen op de tribune voor de wedstrijd van de VV Alkmaar Vrouwen spelen deze meiden een mini-toernooi.

Door middel van een knock-out systeem levert elke thuiswedstrijd een dagwinnaar op. Aan het eind van het seizoen worden de échte prijzen verdeeld tijdens de grote Schot Cup Finaledag, waarvoor alle dagwinnaars een uitnodiging ontvangen. De datum waarop de finale wordt gespeeld is op dit moment nog niet vastgesteld.

Wilt u uw meiden d-pupillenteam aanmelden voor de Schot Cup van aankomend seizoen (2017/2018)? Vraag dan het aanmeldingformulier op via info@vvalkmaar.nl

Onze sponsoren!