Door het plotselinge vertrek van assistent Dennis van der Ing, moest VV Alkmaar op zoek naar een opvolger. Deze zoektocht was sneller ingevuld dan verwacht, want onze nr.1 kandidaat bleek na gesprekken met hoofdtrainster Corina Dekker en enkele speelsters, de perfecte match. Alle partijen waren al snel erg enthousiast, waarna de handtekeningen gezet konden worden. Hassan Azoum zal het komende seizoen dus de nieuwe assistent van Corina Dekker zijn.

Azoum; “Met veel vreugde en genoegen kijk ik uit naar het komende seizoen. De gesprekken met Corina, Patrick en de speelsters waren zeer positief en ik voelde me gelijk thuis. Als gevoelsmens hecht ik veel waarde aan de klik en het eerste gevoel en dit zat vanaf het eerste gesprek goed. Verder is de professionele uitstraling van VV Alkmaar, de ambitie om speelsters te ontwikkelen en beter te maken en het familiegevoel sluit heel goed aan bij mijn ambitieuze karakter en de zoektocht naar ontwikkeling door samen te groeien.”

Hassan Azoum (51) trainde verschillende clubs waaronder V.V. Zwanenburg, Turkeyemspor, AMVJ, RKAVIC, V.V. Noordwijk, HCSC en stapte in 2017 bij Ter Leede binnen bij het vrouwenvoetbal.

Algemeen Manager Patrick Tenthof is erg blij met de komst van Azoum en tevens erg blij dat wij deze functie nog voor de start van de voorbereiding hebben kunnen invullen. Hassan welkom bij VV Alkmaar!!

Tenthof; “Via deze weg wil ik, namens heel VV Alkmaar, Dennis v/d Ing bedanken voor zijn inzet het afgelopen seizoen en veel succes wensen bij zijn nieuwe werkgever en we hopen je nog vaak bij VV Alkmaar te zien”