Chantal Schouwstra

Feiten

 • Rugnummer: 5
 • Geboortedatum:  15-4-1997
 • Positie: Verdedigster of verdedigende middenveldster
 • Vorige Clubs: SC Heerenveen

En verder...

 • Wat doe jij dagelijks, werk je of studeer je? Ik ben coach van VV Alkmaar MO16, daarnaast ben ik ook HJO bij onze partnerclub De Foresters. Ook train ik daar de MO19-1 & MO17-2. Ik ben gestopt met mijn studie om mij volledig te kunnen focussen op het voetballen
 • Wat zijn jouw specialiteiten als voetbalster? Mijn coaching en inzicht
 • Wat is jouw persoonlijke doelstelling als voetbalster? De beste versie voor mijzelf richting het team zijn. Dit seizoen wil ik graag mijzelf bewijzen dat ik elke wedstrijd mag starten en mijn kwaliteiten kan laten zien in de wedstrijd
 • Bijgeloof voor de wedstrijd? hardwerken wint van talent
 • Favoriete club? VV Alkmaar natuurlijk
 • Favoriete speler/speelster? Matthijs de Ligt
 • Hobby’s buiten het voetbal? Eten buiten de deur, afspreken met vriendinnen
 • Ga je als speelster ook buiten het voetbal met speelsters uit de selectie om? Ja
 • Welke tip heb jij voor jonge talentjes? Goed weten van jezelf waar je naar toe wilt groeien, en weten waar je goed en minder goed in bent
 • Tot slot, wil jij nog iets delen met de volgers van VV Alkmaar? Kom allemaal kijken bij onze wedstrijden om ons aan te moedigen. Tot snel!!


Help mij om het beste uit mijzelf te halen

klik hier als u mij persoonlijk wilt sponsoren
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram