Nog maar net bekomen van het verlies van de WK finale maken wij bekend dat de beloften van VV Alkmaar komend seizoen een Amerikaanse trainer krijgen.

Cameron Casty (28) komt uit California en kwam 16 maanden geleden naar Nederland om aan het Johan Cruyff College zijn Master in Coaching te halen. Cameron heeft in de 16 maanden dat hij in Nederland is al aardig wat ervaring van het Nederlandse vrouwenvoetbal opgedaan bij clubs als  Wartburgia, AFC en Buitenveldert. Verder werkt Cameron bij Players United en voor Ajax Soccercamps.

Casty; “ I hope my enthusiasm, love and respect for football will transfer to all of the players, staff and supporters of VV Alkmaar as we continue to improve and gain respect for the women’s game in the Netherlands and the rest of the world. I’m looking forward to this amazing opportunity at VV Alkmaar to develop myself and the players into better footballers and human beings”

Cameron, welkom bij VV Alkmaar!