Anna Ursem

Feiten

 • Rugnummer: 3
 • Geboortedatum: 6/6/2000
 • Positie: Centrale verdedigster
 • Vorige Clubs: vv HSV Heiloo en Telstar

En verder...

 • Wat doe jij dagelijks, werk je of studeer je? In het dagelijks leven werk ik in de bioscoop in Alkmaar. Daarnaast ben ik een aantal maanden geleden begonnen met een thuisstudie Officemanager bij de LOI
 • Wat zijn jouw specialiteiten als voetbalster? Mijn specialiteiten als voetbalster zijn lange passing/bal en koppen
 • Wat is jouw persoonlijke doelstelling als voetbalster? Ik wil sneller en explosiever worden op de korte sprints, constante prestaties leveren en zo sterk mogelijk worden als het gaat om de coaching in het veld
 • Wat wil je dit seizoen met VV Alkmaar bereiken? Ik wil dit seizoen in de top 4 van de Eredivisie Vrouwen eindigen en de finale halen van de KNVB Beker. Ook vind ik het erg belangrijk dat wij het optimale uit ons team gaan halen en hierin samen zo fit en sterk mogelijk worden om de beste prestaties te leveren
 • Bijgeloof voor de wedstrijd? Ik spring altijd 2x omhoog net voordat het beginnende fluitsignaal klinkt en ik trek altijd eerst m’n rechter voetbalschoen aan.
 • Favoriete club? AZ Alkmaar en Manchester City
 • Favoriete speler/speelster? Speelster: Stefanie van der Gragt. Speler: Sergio Ramos/Cristiano Ronaldo
 • Hobby’s buiten het voetbal? Buiten het voetbal om ben ik graag bezig met film en fotografie en dan het liefst in de natuur
 • Ga je als speelster ook buiten het voetbal met speelsters uit de selectie om? Ja zeker!
 • Welke tip heb jij voor jonge talentjes? Groot dromen en zoveel mogelijk genieten van elk moment dat je kan doorbrengen op het voetbalveld.
 • Tot slot, wil jij nog iets delen met de volgers van VV Alkmaar? Dit seizoen gaan jullie een jong team op het veld zien die doorgaan tot het laatste fluitsignaal en hierin vanuit eigen kracht voor mooie verassingen gaan zorgen. Ik hoop dat jullie ons allemaal komen aanmoedigen, want met jullie steun zijn wij meteen al een stap dichterbij de winst!


Help mij om het beste uit mijzelf te halen

klik hier als u mij persoonlijk wilt sponsoren
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram