Alparslan Kirboga is komend seizoen de nieuwe trainer van Jong VV Alkmaar. De 40-jarige oefenmeester is woonachtig in Apeldoorn en werkt in Amsterdam.

Alparslan heeft in de maanden voor de Corona periode al enige tijd meegelopen bij VV Alkmaar en is nu definitief onze nieuwe trainer voor onze Beloften. Alparslan omschrijft zichzelf als enthousiast, leergierig, creatief en innovatief, direct en duidelijk en met een enorme winnaarsmentaliteit.

De afgelopen seizoenen is Alparslan onder andere trainer geweest bij FC Twente (meiden), de Graafschap (jongens) en verschillende amateurclubs. Ook is hij, als trainer, 3 jaar in de VS werkzaam geweest.

Als voetballer heeft Alparslan onder meer als topamateur en als semi-professional gespeeld bij clubs als AGOVV en in de VS.

Kirboga; “ik ben erg blij met deze kans om bij VV Alkmaar aan de slag te gaan. Het is een enorm talentvolle groep waar ik straks mee kan werken en heb er erg veel zin in.”

Tenthof;” VV Alkmaar is erg blij met de komst van Alparslan Kirboga. Ik denk dat Kirboga de juiste man is om met onze talenten aan de slag te gaan en verwacht dat hij veel speelsters gaat klaarstomen voor de volgende stap in hun ontwikkeling”

Welkom bij VV Alkmaar, Alparslan!

Hiermee zijn de trainers voor alle VV Alkmaar teams voor het komende seizoen bekend. Corina Dekker en Dennis v/d Ing blijven verantwoordelijk voor het 1e team. Chantal Schouwstra en Rik Stiegelis blijven ook bij VV Alkmaar, alleen zullen zij wisselen van team. Rik Stiegelis is komend seizoen verantwoordelijk voor de o14 en Chantal Schouwstra gaat door naar de o16.