VV Alkmaar Academy Cup

2 Day tournament for Elite

For five years we organise the Academy Cup, an international 2-day tournament for Elite teams. Top clubs like FC Millwall, Borussia Mönchengladbach, AIK, KAA Gent, and Feyenoord  have brought exciting games to Alkmaar! Since 2019 the categories are under 15 and under 17

Find more about the tournament on  Facebook

Teams can participate only by invitation.

For more information contact

VV Alkmaar Academy Cup June 2021

• Date not available yet
  • Location: VV Alkmaar, Alkmaar, the Netherlands
  • 2 day event
  • Elite teams girls born 2004/2006 or younger
  • At least 5 games 11 vs 11
  • Special deal for accommodation and transport (full = full)

2 Daags toernooi voor Eliteclubs

Reeds vijf jaar organiseren wij een internationaal toernooi voor Eliteclubs. Namen als FC Millwall, Borussia Mönchengladbach, AIK, GIF Nike, KAA Gent en Feyenoord brachten hoogstaand voetbal naar Alkmaar. Naast de uitgenodigde teams speelt ook een gelegenheidsteam mee "Regio NH". Dit team wordt samengesteld uit meiden uit de regio. Op deze wijze betrekt VV Alkmaar de regio en krijgen deze meiden de kans tegen een topclub te spelen. Vanaf 2019 zijn de leeftijdscategorieën onder 15 en onder 17, Het toernooi kent een tweedaags programma.

Verdere berichtgeving vindt u op onze Facebookpagina.

Deelname alleen op uitnodiging. Voor meer informatie kunt u  contact opnemen met onze toernooiorganisatie:

VV Alkmaar Academy Cup June 2021

• Datum nog niet bekend
  • Locatie: VV Alkmaar, Robonsbosweg 10 Alkmaar
  • 2 daags evenement
  • Elite teams meiden 2004/2006 of jonger
  • Tenminste 5 wedstrijden 11 tegen 11
  • Speciale aanbieding accommodatie (vol = vol)