It's all in the family: Ilse Cramer 


Je kan beter vragen wat mijn ouders niet doen voor mij, want mijn ouders zorgen ervoor dat ik bijna alles kan en mag doen. Normaal ga ik zelf altijd op de fiets naar de trainingen, maar door de lockdown en de online lessen komt dat niet uit met de tijd dus brengen mijn ouders mij naar de trainingen. Mijn ouders zijn heel belangrijk in dit proces, want alleen zou ik het niet redden. Gelukkig is mijn familie zeer sportief aangelegd. Ik vind het fijn hoe ze mij supporten. Ik kan, denk ik, een hoop van ze leren. Mijn hoogtepunt over mijn ouders is dat mijn moeder mij 2x voor de Ajax talentendagen heeft aangemeld en toen ik bij het stageteam mocht komen werd ik ook bij VV Alkmaar gevraagd. Mijn ouders hebben mij geholpen om een keuze te maken en uiteindelijk heb ik voor VV Alkmaar gekozen. Mijn ouders, opa en oma motiveren mij door tips te geven. Tijdens een potje voetballen met mijn broer geeft hij ook soms tips.
Een weetje over mijn ouders: Ik mag altijd van mijn ouders met een kleine zachte voetbal in huis voetballen en dan speel ik altijd met mijn vader wie de meeste panna's maakt.
O, ja! Een weetje over mijn moeder is dat mijn moeder heeft gehandbald en op jonge leeftijd bij de selectie Noord-Holland Noord heeft gezeten. Ook heeft ze op zaalvoetbal gezeten.
Een weetje over mijn vader: hij heeft tijdens het voetballen allebei zijn patellapezen afgescheurd maar hij voetbalt nog steeds, hoe bizar!

 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram