It's all in the family: Milena Hoogendijk 


Mijn ouders doen erg veel voor mij. Ze brengen me overal naartoe als het nodig is en hier ben ik erg dankbaar voor! Met voetbal helpen ze ook goed voor motivatie, ik had namelijk nooit gedacht dat ik het zou redden om voor vv Alkmaar te kunnen spelen. Ik dacht echt dat dit onmogelijk zou zijn, maar mijn ouders lieten me erin geloven dat ik het zou redden. Als ik mezelf onzeker voel bijvoorbeeld, zorgen ze er altijd weer voor dat ik in mezelf geloof.
Ze helpen me ook goed met mijn voeding waardoor ik gezond blijf. Dit vind ik erg fijn aan mijn ouders. Ook als ik blessures heb wordt er altijd geholpen zodat ik zo snel mogelijk geen last meer heb. Mijn ouders helpen mij ook altijd zodat ik mij blijf verbeteren. Ze proberen bijvoorbeeld op internet tips op te zoeken zodat ik een betere versie van mezelf word. In deze tijd is het lastig door corona. Ik zit niet meer in mijn ritme en er mogen helaas geen wedstrijden meer gespeeld worden. Mijn ouders blijven me alsnog gemotiveerd houden in deze rottijd, d.m.v. te helpen met de trainingen die ik thuis doe.
Een leuk feitje is dat beide ouders, mijn moeder en mijn vader, veel gesport hebben. Mijn vader heeft op hoog niveau gevoetbald o.a. EDO en Reiger Boys en mijn moeder heeft op hoog niveau in Polen gevolleybald. Er zit dus echt atletisch bloed in de familie.
Ouders:
Wij zijn ontzettend trots op Milena niet alleen als voetbalster maar ook als persoon. Zij heeft een hart van goud, zij denkt niet alleen aan zichzelf maar is ook heel erg geïnteresseerd in de medemens. Milena kan zich ook heel goed inleven in anderen. Daarnaast bewonderen wij haar enorme doorzettingsvermogen, als er een tegenslag op haar pad komt is zij in staat om iets positiefs uit die situatie te halen. Ze kijkt altijd vooruit en jaagt haar dromen na om profvoetbalster te worden.

 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram