It's all in the family: Femke Liefting

Mijn moeder (Sandra) en mijn vader (Jan) zijn heel belangrijk in mijn leven! Ze zijn bij elke wedstrijd aanwezig om mij te supporten! Bij de KNVB-activiteiten staan ze ook altijd langs de zijlijn om mij te zien voetballen. Ook waren mijn ouders bij elk toernooi in het buitenland aanwezig om mij aan te moedigen.
Mijn ouders wassen mijn kleren, zorgen voor goede voeding en geven mij veel liefde. Zonder mijn ouders had ik niet de kans om mij zo goed te kunnen ontwikkelen. Ik begon op 7-jarige leeftijd bij de jongens bij FC Uitgeest. Ik was gelijk al heel fanatiek en werd al op vroege leeftijd gescout door de KNVB. Mijn moeder wilde eerst niet dat ik op voetbal ging, maar omdat ik de hele tijd mijn vader afleidde om langs de zijlijn te voetballen bij de wedstrijden van mijn broer, mocht ik na een paar weken al snel op voetbal.
Een leuk weetje over mijn ouders is dat ze elkaar vroeger hebben ontmoet op de voetbal waar ze verliefd werden.