Corina Dekker blijft hoofdtrainer

Vandaag precies 5 jaar geleden tekende Corina Dekker bij onze club als trainster van de Beloften. In die 5 jaar heeft Corina verschillende functies doorlopen, trainster van Jong, assistent 1e elftal, Hoofd Jeugdopleidingen en Hoofdcoach van VV Alkmaar.

Algemeen Manager Patrick Tenthof; “Wij zijn erg blij dat Corina heeft bijgetekend en dus ook komend seizoen verantwoordelijk zal zijn voor het opleiden van onze talenten. Ondanks de moeilijke start dit seizoen zien wij veel vooruitgang en hebben wij alle vertrouwen in de ontwikkeling van VV Alkmaar. Daar komt bij dat wij ook trots zijn dat wij als enige in de Pure Energie Vrouwen Eredivisie een vrouwelijke hoofdcoach hebben. Niet alleen vrouwelijke speelsters geven wij de kans om zich te bewijzen op het hoogste niveau, maar ook onze coaches.”

Corina Dekker; “Ik ben heel blij met het vertrouwen van de club en dat ik elke dag weer mag werken aan de ontwikkeling van zowel de meiden, maar ook mezelf als trainster”