VVV Alkmaar Team La League 


Beleef een te gekke voetbaldag en steun het goede doel van Plan Nederland

De speelsters van VV Alkmaar zijn op zoek naar zoveel mogelijk voetballende meisjes én jongens die samen met hun een te gekke voetbaldag willen beleven en zich willen inzetten voor het goede doel.

VV Alkmaar zet zich namelijk voor het derde jaar op rij in voor de campagne Team La League. Team La League is een initiatief vanuit de voetbalcommunity La League opgezet door Plan International Nederland in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation en Women Win. Het doel van La League is om meiden wereldwijd sterker te maken door voetbal.

De komende maanden gaat de selectie van VV Alkmaar op zoek naar zoveel mogelijk voetballers die onderdeel willen uitmaken van Team VV Alkmaar. Aanmelden voor dit team is gratis en is mogelijk voor alle meiden en jongens tussen de 7 en 16 jaar.

Na het aanmelden voor Team VV Alkmaar kun je als deelnemer hele gave incentives verdienen. Zo is het mogelijk om deel te nemen aan een online meet & greet met speelsters uit de selectie en plaats je jezelf na het ophalen van 50 euro voor de Team La League Finals op zondag 6 juni. Deze Finals zullen plaatsvinden op het complex van VV Alkmaar.

Wil jij de komende maanden onderdeel uitmaken van Team VV Alkmaar en een onwijs gave voetbaldag samen met de selectie beleven? Schrijf je dan snel in via www.teamlaleague.nl.Over La League

La League is het officiële maatschappelijke programma van de Vrouwen Eredivisie. Het geld dat de deelnemers van Team La League inzamelen, gaat naar meidenvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua. Naast beweging en plezier, draagt voetbal bij aan de kracht en het zelfvertrouwen van meisjes. Door meisjes via voetbalprojecten dezelfde kansen te geven als jongens worden stereotypen doorbroken. Ook krijgen meiden tijdens de voetbalprojecten van La League onder andere life skills trainingen en seksuele voorlichting. Zo wordt onder andere bewustzijn over de negatieve gevolgen van tienerzwangerschappen en kindhuwelijken gecreëerd. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram