It's all in the family: Cacharel Promes

Familie betekent alles voor mij. Door mijn familie ben ik ook begonnen met voetballen, omdat voetbal heel erg in de familie zit en ik er al snel achter kwam dat dit ook het gene was wat ik graag wilde doen. Mijn ouders doen heel veel voor mij. Ze proberen mij bijv. elke dag te kunnen brengen naar de trainingen of wedstrijden terwijl ze zelf ook elke dag een druk schema hebben. Dit waardeer ik heel erg. Nog iets wat vooral mijn moeder doet is mijn voetbalkleren wassen, elke keer na een training waarvoor ze soms tot in de nacht opblijft om deze kleren na de wasbeurt op te hangen en op tijd droog te hebben voor de volgende dag. Mijn ouders steunen me heel erg in het zijn van een topsporter. Ze helpen mij met bijv. De goede voeding voor te schotelen, dus elke dag een goede maaltijd klaar te maken. Dit is natuurlijk niet het enige wat ze doen, ze geven mij bijvoorbeeld ook hele goede tips (bijv. Na een wedstrijd of een training) waardoor ik mezelf kan verbeteren. Ik ben super blij met de support van mijn ouders en ik ben ervan overtuigd dat dit mij heel erg helpt om mijn doelen te halen. Ook motiveren mijn ouders mij om zo veel mogelijk uit mijzelf te kunnen halen. Vaak wandel/hardloop ik ook met mijn ouders (nu al helemaal in de Coronaperiode) om bijv. Mijn conditie op pijl te houden. De steun die mijn ouders geven, waardeer ik heel erg. Ik ben super blij dat zij dit allemaal voor mij doen en mogelijk maken en ik had geen betere ouders kunnen wensen!
Papa: Een van de mooie hoogtepunten die ik als vader mocht meemaken was het moment dat mijn dochter 3 doelpunten maakte in haar kampioenswedstrijd bij haar oude club Kolping Boys, het bereiken van de KNVB-beker finale was een extra mooi toetje.
Deze finale ging helaas verloren maar een geweldige ervaring rijker. In die periode is ze tweemaal uitgenodigd door de KNVB waar ze meerdere rondes heeft doorstaan maar de laatste ronde net niet gehaald heeft wat ik ook een mooi hoogtepunt vind. Wat ook een mooi hoogtepunt is geweest zijn de positieve berichten van de oude coaches evenals de coach van de VV Alkmaar Academie dat als ze zo doorgaat en blijft ontwikkelen ze potentie heeft om geselecteerd te worden voor het selectie-team O15.
Dit is natuurlijk het allermooiste hoogtepunt tot nu toe, spelen voor een BVO zodat haar droom, voor VV Alkmaar in de eredivisie uitkomen nog uit kan komen.
Verder hebben mijn ouders vroeger ook gesport, mijn moeder deed aan turnen en mijn vader heeft vroeger gevoetbald bij afc 34.