Partner in beeld: Always Forward

S.V. Always Forward is meer dan een club. Al sinds 1921 is het een vereniging met hart voor haar leden. Dit jaar viert S.V. Always Forward haar 100-jarig jubileum. Met meer dan 1250 leden behoort S.V. Always Forward tot een van de grootste verenigingen uit de regio West-Friesland. Opvallend aan onze club is het groeiend aantal damesleden en de ruim bemeten jeugdafdeling. Deze afdelingen kenmerken zich barstensvol talent, dat wordt opgeleid middels een doortimmerd jeugdplan. Minstens zo belangrijk vinden wij de aandacht voor het sociale aspect. Elkaar steunen, stimuleren en zonodig corrigeren; dat is S.V. Always Forward ten voeten uit. Sinds enkele jaren is de vrouwen-afdeling enorm groeiende. Zowel in de hoeveelheid speelsters, als het niveau waarop de verschillende damesteams actief zijn. De meidenafdeling van S.V. Always Forward heeft de afgelopen jaren een aantal mooie veranderingen ondergaan. Zo beschikken alle selectietrainsters over een UEFA-C certificaat en spelen onze Meiden Onder 17-1 en Meiden Onder 19-1 op het hoogste amateurniveau van Nederland.
S.V. Always Forward is tevreden op de samenwerking die het is aangegaan met V.V. Alkmaar. De hoeveelheid spelers van S.V. Always Forward die in de afgelopen periode de overstap hebben gemaakt is aanzienlijk groter geworden. Bovendien kenmerkt deze samenwerking ook de terugkomst van twee voormalig-Forward speelsters van V.V. Alkmaar naar onze Vrouwen 1.
De twee absolute hoogtepunten in onze ontwikkeling zijn de wedstrijd tegen Feyenoord MO17-1 en de (corona-)promotie van onze Vrouwen 1 naar de 2e Klasse.