Partner in beeld: Schagen United

V.V. Amstelveen Heemraad is sinds begin van dit seizoen partner van vv Alkmaar. Deze samenwerking sluit mooi aan op onze ambitie om het vrouwen- en meidenvoetbal naar een hoger niveau te brengen. Bij v.v. Amstelveen Heemraad voetballen meer dan 100 vrouwen en meisjes en dit aantal neemt elk seizoen toe. Twee keer per seizoen organiseren wij, in samenwerking met speelsters van VV Alkmaar, een vriendinnendag om nieuwe leden te werven.
Nu er al even niet in competitieverband gevoetbald wordt, worden er voor de meisjes veel activiteiten georganiseerd. Soms onderlinge oefenwedstrijden maar ook veel wedstrijden met of tegen de jongensteams. Daar wordt veel van geleerd en zo leert iedereen elkaar ook weer beter kennen. V.v. Amstelveen Heemraad kan niet meer zonder meiden- en vrouwenvoetbal en zet ook de komende seizoenen de schouders eronder om het aantal vrouwelijke leden te laten toenemen en om ieder op haar eigen niveau te kunnen laten voetballen!