It's all in the family: Robin Blom 


Mijn ouders doen letterlijk alles voor mij. Mijn moeder zorgt altijd voor goede gezonde maaltijden, maakt mijn lunchtrommel klaar en ze zorgt ervoor dat er elke dag een schoon trainingssetje klaarligt. Mijn ouders brengen mij overal naartoe, zelfs als ik in België zou moeten voetballen staan mijn ouders altijd klaar! Daar ben ik heel erg dankbaar voor, want mijn ouders werken ook nog tussendoor.
Mijn vader helpt mij met mezelf fit houden door bijvoorbeeld samen hardlopen of oefeningen te doen. Mijn vader was vroeger mijn trainer/coach bij mijn eerste club, we hebben veel mooie momenten samen meegemaakt. Hoogtepunt van ons samen was dat we met ons toenmalige team MO11 de KNVB beker wonnen.
Mijn ouders motiveren mij ook heel erg om de top te halen en door te gaan tot het lukt. Zonder dat ze pushen. Bijvoorbeeld toen tijdens de eerste corona lockdown, dat wij allemaal niet mochten trainen had ik erg veel moeite om mezelf te motiveren en dingen te gaan doen. Om zelf te gaan trainen. Mijn ouders hebben mij daar zo veel in geholpen, zelfs mijn moeder ging met mij hardlopen 😉. ik denk dat ik zonder mijn ouders niet zo fit zou zijn terugkomen als toen.
Ik vind het altijd erg fijn als mijn ouders langs de lijn staan en mij aanmoedigen, daar krijg ik zelf een kick van. Mijn vader is vroeger ook top hardloper en triatleet geweest, hij is nog steeds trainer van veel toplopers en sportteams. Hij weet precies hoe hij mij moet helpen om snelheid te halen en veel inhoud te krijgen. Mijn moeder heeft ook heel hoog korfbal gespeeld, zij heeft dus net als wij allemaal ook dat fanatisme.
Sam en Kazia, ouders Robin:
Wij genieten altijd van Robin, door het feit dat ze een echte doorzetter is, ze is nooit te moe om te trainen, en al traint ze 7 dagen in de week, ze komt na elke training thuis met een energie, en verhalen. Ons hoogtepunt met Robin zijn er meerdere; de winnende penalty in de halve finale beker met MO11, haar toernooi in Denemarken, het winnen van de KNVB beker. Maar misschien wel het mooiste was het moment dat wij te horen kregen dat Robin bij VV Alkmaar mocht komen voetballen in de MO15, dat was mei 2019.

 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram