Ook deze talenten tekenen bij! 


VV Alkmaar is erg blij dat er nog 3 talenten voor het komende seizoen behouden zijn. Nicole Stoop, Ginia Caprino en Maudy Stoop hebben afgelopen week hun overeenkomst met VV Alkmaar verlengd. Zij zijn een schitterend voorbeeld van de VV Alkmaar Academie en dat zelf opleiden ook echt loont. Het aantal zelf opgeleide speelsters binnen de selectie van komend seizoen staat nu dan ook op 6 uit 6.

Corina Dekker; “Nicole Stoop (19 jaar) is een speelster die zich het afgelopen seizoen meer heeft ontwikkeld tot een hele sterke verdedigster, je komt haar niet makkelijk voorbij. Ik ben dan ook blij dat we in het komende seizoen weer verder kunnen gaan in haar ontwikkeling. Zij is fysiek sterk en heeft een rustige persoonlijkheid, dat prima in onze groep past”

Ginia Caprino (18 jaar) sloot dit seizoen voor het eerst aan op eredivisie-niveau en heeft enorme stappen gemaakt. Zij is een voorbeeld dat leeftijd niet altijd bepalend is of je dit niveau aankunt of niet. Zij is een speelster met een enorme drive en de discipline om elke dag weer beter te worden. VV Alkmaar is dan ook erg blij dat zij ook in komende seizoen weer bij ons zal spelen.

Maudy Stoop (17 jaar) is een jonge talentvolle speelster die vanuit onze opleiding is doorgeschoven naar het 1e elftal. Zij is een speelster met veel rust aan de bal en goede verdedigende kwaliteiten. Zij heeft in het huidige seizoen laten zien dat zij zich op ons niveau goed staande kan houden. Wij zien haar dan ook graag weer aansluiten om samen de volgende stappen te nemen in haar ontwikkeling.

 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram