Grote talenten tekenen bij! 


ZVV Alkmaar is zeer verheugd te kunnen melden dat de eerste grote talenten voor het komende seizoen behouden zijn. Sanne Koopman, Emmeke Henschen en Charlotte Hulst hebben afgelopen week hun overeenkomst bij VV Alkmaar verlengd. Zij zijn een schitterend voorbeeld van de VV Alkmaar Academie en dat zelf opleiden ook echt loont!

Sanne Koopman (18 jaar) heeft alle jeugdteams doorlopen. Sanne is een jonge talentvolle speelster die de afgelopen seizoenen enorme stappen in haar ontwikkeling heeft gezet. Dit seizoen was zij ondanks haar leeftijd één van de ervaren speelsters. VV Alkmaar is heel blij dat we ook komend seizoen weer van haar kunnen genieten. Zij is een enorm gedreven speelster met grote ambities, die er altijd voor open staat om zichzelf te verbeteren.

Emmeke Henschen (18 jaar) kwam vorig seizoen over van de Foresters en heeft het dit seizoen uitstekend gedaan. Zij is een sterke verdedigster met ook veel aanvallende kwaliteiten. Dit seizoen hebben wij haar al stappen zien maken, zowel fysiek als op voetbalgebied. Wij zijn heel benieuwd hoe Emmeke zich in het komende seizoen zal ontwikkelen. VV Alkmaar is heel blij dat we haar hebben kunnen behouden voor de club.

Charlotte Hulst (18 jaar) is een hele jonge en talentvolle spits. Zij is snel en heel behendig aan de bal, en een speelster die in dit seizoen de overstap naar het 1e elftal heeft gemaakt en deze kans met twee handen heeft aangegrepen. Wij zijn heel blij dat wij haar nog een seizoen in de selectie  behouden en samen kunnen werken aan haar ontwikkeling.
 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram