Nieuwe rubriek: It's all in the family 


Jazz Bakker (13 jaar, speelster VVA o14); “Mijn ouders doen eigenlijk alles voor mij! Haha, ik ben bv een beetje een sloddervos en dan ruimen zij het weer op. Mijn ouders zijn heel belangrijk voor mij in mijn voetbal, omdat ik het eigenlijk best wel moeilijk vind de laatste tijd met voetbal. Ik had vorig jaar een blessure en dit seizoen kon ik eindelijk weer voetballen, totdat Corona weer kwam. Het was heel erg balen en ik vond t heel moeilijk want voetbal is echt waar ik het meeste plezier in heb en dat zagen mijn ouders ook. Ze hebben mij heel erg geholpen daarin en we trainen soms nu met de thuis trainingen ook samen in de tuin of in het bos (om het toch nog leuk te maken) Ik word er heel blij van hoe ze mij helpen en supporten, ik zou het niet anders willen.”

Robin Bakker (papa Jazz); “ één van de hoogtepunten voor mij als vader van Jazz was het moment dat ze na een week Barcelona Voetbalkamp naar voren geroepen werd en uit 100 Jongens en 4 meisjes verkozen werd tot de speler die het dichtst bij de Normen en Waarden van Barcelona kwam. Haar gedrag op en naast het veld was een voorbeeld voor veel spelers en speelsters. Ook vond ik het een mooi moment toen je twee oude Coaches met elkaar stonden te praten over je (Kay en Bert bij Reigerboys) en je zo super coachbaar vonden.”

Jazz; “Nog een leuk weetje over mijn moeder is dat ze goed kan zingen. En een leuk weetje over mijn vader, is dat hij vroeger zelf ook heel veel heeft gesport, hij deed aan honkbal, basketbal en zwemmen. Sommige ook op hoog niveau. En mijn moeder heeft zelf ook vroeger gevoetbald. Ook bij de KNVB.” 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram