Een nieuwe partnerclub: ZOB

Afgelopen 3 december hebben VV Alkmaar en vv ZOB uit de Zuidoostbeemster  hun samenwerking op het gebied van meidenvoetbal ondertekend. Hierdoor zullen beide clubs verder gaan samenwerken aan de ontwikkeling van de voetbalsters en de train(st)ers.

VV ZOB is na Always Forward, Wartburgia, Schagen United, Jong Holland, VV Bergen, Kolping Boys, Keepersworld, De Foresters, Amstelveen Heemraad en Kadoelen, de 11e club die deze samenwerking met VV Alkmaar is aangegaan.

Louise Bos, speelster van het 1e elftal en Karlijn Woons uit de MO16 zijn afkomstig van ZOB en hopelijk gaan er de komende jaren nog veel speelsters volgen.

De clubs gaan samen o.a. (online zolang Covid over de velden gaat) clinics en workshops organiseren en zal vv ZOB gebruik kunnen maken van alle andere voordelen van het Partnerschap.

Op de foto achter: Corina Dekker, Stephan v/d Brandt (Coördinator meiden ZOB) en Loek Settels (jeugdvoorzitter ZOB).
Voor: Patrick Tenthof, Louise Bos en Karlijn Woons.