PSV - V Alkmaar afgelast!

In de Vrouwen Eredivisie wordt de wedstrijd PSV – VV Alkmaar uitgesteld. Dit duel stond gepland voor zondag 6 september.

Het besluit om deze wedstrijd uit te stellen is mede tot stand gekomen na overleg tussen de clubarts van PSV en de KNVB bondsarts. Bij meerdere leden van de selectie en staf van PSV was namelijk eerder het coronavirus met een test vastgesteld. Andere leden zijn toen op advies van de GGD in quarantaine gegaan. Vanwege privacyredenen maakt de KNVB geen aantallen bekend.

Een nieuwe datum voor PSV – VV Alkmaar wordt zo snel mogelijk en in overleg met beide clubs vastgesteld.