Dennis de Jong nieuwe trainer O14

Dennis de Jong zal komend seizoen de meiden van VV Alkmaar onder zijn hoede nemen. Hedenochtend heeft Dennis (21) zijn overeenkomst ondertekend.  De Jong is in het bezit van zijn GKC C en B, en rondt zijn UEFA C af in september.

De Jong: ” Aankomend seizoen wordt mijn 8e seizoen als trainer. Komend seizoen zal ik De O17-2 van AFC’34 onder mijn hoede krijgen en de O14 van VV Alkmaar. Daarnaast heb ik mijn eigen keepersschool “GoalkeeperTalentz” en train ik daarmee bij ADO’20, AFC’34 en DWS”

Patrick Tenthof is erg blij met de komst van Dennis. Tenthof; “Dennis is ondanks zijn jonge leeftijd al een ervaren trainer en de juiste persoon op deze positie. Ik verwacht dat Dennis de MO-14 gaat klaarstomen voor een mooi seizoen en de meiden gaat helpen met de volgende stap in hun carrière ”

De Jong;” VV Alkmaar is een club waar opleiden hoog in het vaandel staat, dit spreekt mij erg aan. Ik heb een hoge verwachting van de dames om zich elke training weer maximaal in te zetten en hun te helpen bij hun ontwikkeling. Ik verheug mij op een mooie toekomst en samenwerking bij VV Alkmaar”

Dennis, welkom bij VV Alkmaar!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram